You are currently viewing موتور برق دیزلی (گازوئیلی) چیست؟ + انواع آن

موتور برق دیزلی (گازوئیلی) چیست؟ + انواع آن

5
(1)

موتور برق دیزلی (گازوییلی)

امروز می‌خواهیم در رابطه با موضوع موتور برق دیزلی (گازوئیلی) چست؟ + انواع آن صحبت کنیم. پس لطفاً ما را تا انتهای مطلب همراهی بفرمایید.

انواع موتور برق دیزلی یا گازوییلی

یکی از موتور برق های پرکاربرد، موتور برق دیزلی یا گازوئیلی است که با استفاده از سوخت گازوئیل، تولید برق را به خوبی انجام می دهد. در واقع می توانیم بگوییم موتور برق های دیزلی مانند دیزل ژنراتورها کار می کند اما سایز و ابعاد آن ها کوچکتر است.

موتور برق دیزلی با صدای بالا

این نوع موتور برق ها به دلیل نوع سوختی که در آن ها استفاده می شود، دارای صدای بالاتری نسبت به موتور برق های بنزینی هستند و در واقع محدوده صدای آنها از ۶۵ دسی بل تا ۸۰ دسی بل است. این در حالی است که موتور برق های بنزینی صدایی در حدود ۶۵ تا ۷۵ دسی بل را ایجاد می کنند. در نتیجه برای مکان هایی که صدا از حد مجاز نباید بیشتر شود، استفاده از موتور برق های بنزینی را توصیه می کنیم.

امروزه الکتروموتورها کاربردهای زیادی در صنایع گوناگون دارند همچنین این وسیله ها در تولید انواع بالابرها و آسانسورها اهمیت فراوانی دارند. الکتروموتور ترمزدار در مجموعه نیرو گیربکس موجود و قابل ثبت سفارش می باشد. جهت خرید محصول با شرکت نیرو گیربکس در ارتباط باشید. ترمز الکتروموتور وظیفه توقف گردش موتور را بر عهده دارد. انواع ترمز الکتروموتور در مجموعه نیرو گیربکس موجود و قابل ثبت سفارش می باشند.

موتور برق دیزلی کم صدا

در این نوع موتور برق ها سازندگان تدابیری را اندیشیده اند که میزان صدای موتور برق را کاهش داده و با کمک دو روش زیر موفق شدند صدا را کمتر کنند:

  • روش اول: در این روش محفظه هایی به نام کانوپی که نسبت به صدا عایق هستند را طراحی کرده‌ که به کمک آنها میزان صدای موتور کم می‌شود. اما وجود کانوپی سبب افزایش وزن موتور برق می گردد.
  • روش دوم: در روش دوم موتور برق را در فاصله ای دورتر، در یک اتاقک ویژه قرار داده که حدوداً ۵ الی ۱۰ متر فاصله داشته باشد. فقط هنگام انجام این روش باید دقت کنیم که جریان هوا در اتاقک وجود داشته باشد؛ زیرا در غیر این صورت موتور برق داغ شده و ممکن است دچار خفگی شود.
انواع موتور برق دیزلی (گازوئیلی)
انواع موتور برق دیزلی (گازوئیلی)

مکانیزم عملکرد موتورهای برق دیزلی

  • مرحله ۱: در این مرحله نقطه مرگ بالا به سمت نقطه مرگ پایین حرکت کرده و از مجرای سوپاپ هوا به درون محفظه احتراق وارد میشود.
  • مرحله ۲: در قدم دوم زمانی که پیستون از نقطه مرگ پایین به سمت بالا می آید و در این حالت سوپاپ هوا بسته شده است، هوایی که درون محفظه احتراق وجود دارد کاملاً متراکم می شود.
  • مرحله ۳: در این مرحله هنگامی که پیستون به نقطه مرگ بالا می رسد مقداری کمی از سوخت گازوئیل پاشیده شده و درون هوای داغ محفظه احتراق میرود. در نتیجه این اتفاق سوختن آتش می‌گیرد و انرژی حاصل از این احتراق به پیستون فشار وارد می‌کند و آن را به قسمت پایین هدایت می نماید.
  • مرحله ۴: پس از اینکه سوپاپ باز میشود از آن دود خارج شده و پیستون به نقطه مرگ پایین رسیده و عملیات تخلیه دود را انجام می دهد.

مگنت ترمز الکتروموتور را از شرکت نیرو گیربکس با قیمت مناسب خریداری کنید. شرکت نیرو گیربکس ارائه دهنده انواع مگنت ترمز الکتروموتور می باشد. لنت ترمز الکتروموتور در شرکت نیرو گیربکس موجود و قابل ثبت سفارش می باشد. در صورت نیاز به خرید انواع مگنت ترمز الکتروموتور و ترمز الکتروموتور با شرکت نیرو گیربکس در ارتباط باشید.

مزایای موتور برق دیزلی یا گازوئیلی

مصرف سوخت مقرون به صرفه تر

سوختی که در موتورهای برق دیزلی استفاده میشود، گازوئیل است که از نظر قیمت و میزان مصرف به صرفه است. همچنین به دلیل فشرده سازی در محفظه احتراق نسبت به موتورهای برق بنزینی، کم مصرف تر بوده و به همین دلیل نسبت به آنها خواهان بیشتری دارد. دوام و استحکام بالای موتور برق: بدنه موتور برق های دیزلی از آلیاژ چدن ساخته شده که مقاومت بسیار زیادی دارد و طول عمر آن بالاست. در نتیجه موتور برق های دیزلی نسبت به موتور برق های بنزینی ضمن داشتن طول عمر بیشتر، مقاومت بالاتری را دارند.

حساسیت درجه اشتعال سوخت دیزل

طبق آمار و ارقام میزان درجه اشتعال سوخت گازوئیل ۸۰ درجه سلسیوس بوده؛ در حالی که میزان درجه اشتعال سوخت بنزین حدود ۲۰ درجه سانتیگراد است. در نتیجه آتش سوزی سوخت موتور برق های دیزلی نسبت به موتور برق های بنزینی بسیار کمتر است. بالا بودن بازدهی موتور برق دیزلی: موتور برق ها به علت تراکم بالا، راندمان حرارتی زیادی داشته و نسبت به سایر موتور برق ها از جمله موتور برق بنزینی، به صرفه تر و مفید تر خواهند بود.

آلایندگی کمتر موتورهای برق دیزلی

سوخت گازوئیل نسبت به بنزین میزان کمتری از گازهای آلوده ای نظیر مونوکسید کربن را در هوا پخش میکند. لذا از نظر آلایندگی، موتورهای برق دیزلی نسبت به موتورهای برق بنزینی، بسیار بهتر عمل می کند. کاربردهای موتور برق دیزلی (گازوئیلی) انواع و اقسام موتورهای دیزلی مورد کاربری های مختلفی قرار می گیرند که هر شرکت یا کارفرمایی با توجه به مدل و برند همچنین توان خروجی و چند فاز بودن موتور برق، از یک نوع آن بهره می گیرد.

الکتروموتورها دارای سیم پیچی های مخصوص به خود هستند انواع سیم پیچی مگنت الکتروموتور در شرکت نیرو گیربکس موجود و قابل ثبت سفارش می باشند. در صورت نیاز به خرید انواع گیربکس صنعتی و استعلام قیمت آن ها با شرکت نیرو گیربکس تماس بگیرید تا کارشناسان مجموعه شما را راهنمایی کنند.

مزایای موتور برق دیزلی (گازوئیلی)
مزایای موتور برق دیزلی (گازوئیلی)

کاربرد موتور برق های دیزلی

معمولاً از این وسیله در پروژه های کارگاهی صنعتی استفاده می شود و به کمک آن برق مورد نیاز سرور ها و سیستم ها و سنترها که به نوعی قلب صنعت مدرن هستند، تامین میشود. همچنین در مواردی که نیاز به برق اضطراری هنگام قطع جریان برق وجود دارد، موتور برق های دیزلی کاربرد فراوانی دارند. تفاوت موتور برق های دیزلی و موتور برق های بنزینی این نوع موتور برق ها به موتورهای احتراق داخلی نیز مشهور هستند که به وسیله سیلندر پیستونی، با احتراق تناوب کار می کنند.

معمولاً قدرت و توان تولیدی آنها بر حسب اسب بخار بیان شده و به دفعات احتراق و تعداد سیلندرها بستگی دارد. تفاوت این نوع موتور برق ها با موتور برق های بنزینی علاوه بر میزان صدا، در سیستم تغذیه و تنظیم سوخت نیز است و در واقع سیستم احتراق و سوخت رسانی آنها با یکدیگر متفاوت است. اما از نظر پاشش سوخت و نوع احتراق به دلیل وجود دو عامل زیر تفاوتشان محسوس تر است:

  • پمپ انژکتور: سیستم سوخت رسانی موتور است که وظیفه آن پودر کردن سوخت و گاز بندی کردن محفظه احتراق است و در واقع میزان سوخت و فشار لازم جهت پاشش را تنظیم میکند.
  • سیستم جرقه زنی: حذف شمع از سیستم احتراق یکی از اصلی ترین تفاوت های موتور های دیزلی و بنزینی است. در واقع در موتورهای دیزلی هیچگونه شمعی برای جرقه زنی وجود ندارد و برای فرایند احتراق از خاصیت خود انفجاری گازوئیل، بهره گرفته می شود.

موتور برق های دیزلی به علت داشتن مزایای بالا پرکاربرد بوده و به نوعی میتوان آنها را نوع کوچک ژنراتور نامید. در این مقاله ما سعی کردیم در رابطه با موتور برق دیزلی یا گازوئیلی و انواع آن مطالبی را عنوان نماییم. سپس راجع به مکانیزم عملکرد موتور برق های دیزلی به صورت مرحله به مرحله صحبت کردیم. پس از آن در رابطه با مزایای موتور برق های دیزلی توضیح دادیم.

موتور برق بنزینی بهتر است یا گازوئیلی یکی از مقالات مرتبط با این مقاله می باشد که توصیه می کنیم این مقاله مفید را حتما مطالعه کنید. در نهایت کاربرد آنها را در صنعت مورد بررسی قرار داده و در رابطه با تفاوت‌های موتور برق های دیزلی و موتور برق های بنزینی نیز مطالبی را بیان کردیم. شما میتوانید موتوربرق های دیزلی مورد نیاز خود را از سایت معتبر نیرو گیربکس خریداری نمایید. از توجه شما سپاسگزاریم.

موتور برق دیزلی یا گازوئیلی چند نوع دارد؟

در این مقاله از سایت نیرو گیربکس به بررسی موتور برق دیزلی (گازوئیلی) و انواع آن پرداخته ایم با ما همراه باشید.

مزایای موتور برق دیزلی چیست؟

مصرف سوخت مقرون به صرفه تر و حساسیت درجه اشتعال سوخت دیزل و … برای خواندن ادامه موارد پیشنهاد می کنیم این مقاله از سایت نیرو گیربکس را مطالعه کنید.

چقدر از این مقاله راضی بودید؟

به این مقاله رای دهید!

میانگین آرا 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا کنون امتیازی داده نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.