You are currently viewing راهنمای انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی + نکات ایمنی

راهنمای انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی + نکات ایمنی

5
(1)

انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی بسیار مهم می باشد. بوستر پمپ های آتش نشانی نوع دیگری از بوستر پمپ های مورد استفاده در ساختمان ها و صنایع هستند، سیستمی یکپارچه که با اتصال دو یا چند پمپ به صورت موازی دارای توانایی ایجاد فشار و جریان یک سیستم اطفای حریق با حداقل مصرف انرژی و حداکثر بازده می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی راهنمای خرید و انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی و نکات ایمنی آن بپردازیم.

بوستر پمپ آتش نشانی

یکی از متداول ترین روش های حفاظت در برابر حریق و آتش نشانی در ساختمان ها و مجتمع های مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده از شبکه های آبرسانی است. اما شبکه آبرسانی شهرها یا شهرهای صنعتی معمولا برای رساندن آب به نقاط مورد نیاز و تامین فشار لازم برای تجهیزات آتش نشانی فشار را پایین نگه می دارد. بنابراین برای تامین فشار آب مورد نیاز سیستم آتش نشانی از بوستر پمپ آتش نشانی استفاده کنید. نیروموتور به عنوان یکی از تولید کنندگان بوستر پمپ آتش نشانی می باشد.

تجهیزات بوستر پمپ آتش نشانی و دستورالعمل های فنی در مورد آنها

پمپ های اصلی و پشتیبان باید طراحی و در سیستم قرار گیرند. که هر کدام سر و ترشحات یکسانی دارند. و هر کدام فقط می توانند ظرفیت سیستم را تامین کنند.

بوستر پمپ های آتش نشانی دارای منیفولد ورودی و خروجی هستند. برای پمپ های دارای گواهی UL/FM، بهتر است منیفولد پایلوت نصب شود.
سیستم فعال سازی پمپ آتش نشانی باید از سال 2019 یک سیستم بای پس باشد.
بوستر پمپ های آتش نشانی از سال 1995 دارای سیستم 3 خطی هستند (3 پمپ)
در کلکتورهای ورودی و خروجی، قطر لوله ها باید یک اینچ باشد (معمولاً 5 و 6 اینچ).

سیستم باید دارای دو شیر یک طرفه در خروجی مخازن و منبع آب باشد تا از برگشت آب خاموش کننده به شبکه آب شهری جلوگیری شود. همچنین نصب شیر چک روی لوله اصلی (تجهیزات خط اولیه) ضروری است.
سیستم تقویت کننده پمپ آتش نشانی باید دارای ورودی آب شهری مجزا باشد. بتوانید از فشار آب شهری برای تامین آب آتش نشانی در مواقع اضطراری استفاده کنید.

شیر تست و تخلیه بخشی از تجهیزات بوستر پمپ است. تا هنگام تخلیه آب روی پمپ ها نریزد. و بهتر است لوله کشی از شیر تست و تخلیه تا درین انجام شود. )
منیفولد ورودی و پمپ ها باید آب تمیز داشته باشند
سیستم باید دارای صدا خفه کن لاستیکی باشد. به طوری که ارتعاشات پمپ به سیستم لوله کشی آسیب نرساند.

دریچه های قطع کننده آب باید در قسمت های مختلف پمپ بنزین ارائه شود. محل قرارگیری این شیرها برای تعمیرات بعدی ضروری است. لوله اتصال مخزن به کلکتور نباید بالاتر از پایین ترین نقطه آب مخزن باشد. بهتر است در بوستر پمپ آب یک مخزن دیافراگمی (منبع انبساط) وجود داشته باشد. منبع دیافراگمی برای بوستر پمپ های بدون آب بند لازم است. اما به دلیل نصب برخی از این نیاز حذف شده است.

محاسبه ظرفیت مورد نیاز بوستر پمپ آتش نشانی

ظرفیت یا دبی حجمی مورد نیاز برای پمپ های آتش نشانی بستگی به تعداد و نوع تجهیزاتی دارد که باید با آب تامین شود. با توجه به اینکه در سیستم های معمولی مصرف کننده اصلی سیستم های حفاظت در برابر حریق جعبه های آتش نشانی و اسپرینکلرها هستند. طبق استانداردهای NFPA، هر جعبه آتش نشانی استاندارد 50 گالن آب در دقیقه مصرف می کند. مقدار آب مصرفی در هر اسپری از رابطه Q=K به دست می آید. ضریب K میزان رهاسازی نمونه است. معمولاً آبپاش های ½ اینچی بیشتر استفاده می شود.

این عدد 5.6 است و با توجه به حداقل فشار 10 PSI طبق استاندارد، خروجی هر آبپاش 17.4 گالن در دقیقه است.
بنابراین محاسبه آب مصرفی تاسیسات آتش نشانی با فرمول زیر قابل محاسبه است. تعداد آبپاش *17.4 + تعداد جعبه *50 = حجم یا دبی مورد نیاز سیستم اطفای حریق. فرمول بالا زمانی درست است که همه آبپاش ها و جعبه های نور همزمان شروع به کار کنند.

یا اگر لازم است همه آنها را یکجا استفاده کنید. اما همانطور که گفتید چنین چیزی عاقلانه نیست. و طبق استاندارد NFPA20، آتش سوزی همیشه از یک نقطه شروع می شود. و ساختمان های مجهز به سیستم های اسپرینکلر. 95 درصد مواقع به طور خودکار با کار کردن کمتر از 5 آبپاش از بین می روند.

بوستر پمپ آتش نشانی چیست
بوستر پمپ آتش نشانی چیست

محاسبه ظرفیت پمپ بر اساس محاسبات هیدرولیک

طبق استانداردهای NFPA، برای محاسبه مصرف آب، یک ساختمان باید به مناطق آتش نشانی تقسیم شود. او بحرانی ترین نقطه را در هر منطقه احتراق انتخاب کرد و نرخ جریان اتلاف آن نقطه را محاسبه کرد. در نظر داشته باشید که در ساختمان های بزرگ و پیچیده، این محاسبه به راحتی توسط انسان قابل محاسبه نیست. نرم افزاری مانند Auto Sprinkler قبلاً این کار را انجام می دهد. و دبی مورد نیاز پمپ را تعیین کنید.

برای ساختمان های کوچکتر، سازمان آتش نشانی حداقل دبی 500 لیتر در دقیقه را برای پمپ های آتش نشانی برای کاهش و کاهش برخورد در نظر گرفته است و برای ساختمان های بزرگتر این ظرفیت باید با استفاده از نرم افزار و با استفاده از روش های محاسبه هیدرولیکی محاسبه شود. آتش نشانی بر اساس معیارهای اقدام محاسبه مناسبی انجام می دهد.

مجموعه نیروموتور، در زمینه فروش و تعمیر انواع بالابر مصالح بر و بالابر ساختمانی، موتور الکتریکی، الکتروموتور ترمزدار، الکتروموتور چینی، ترمز الکتروموتور، لنت ترمز الکتروموتور، مگنت ترمز الکتروموتور، سیم پیچی مگنت الکتروموتور، پمپ آب خانگی، بوستر پمپ آبرسانی، بوستر پمپ آتش نشانی، بالابر کارگاهی، تعمیر بالابر کارگاهی، بالابر هیدرولیک، بالابر مغازه، گیربکس، تعمیر گیربکس، گیربکس صنعتی، گیربکس پایه دار، گیربکس شافت مستقیم، کلاچ مغناطیسی، الکتروگیربکس صنعتی، تعمیر الکتروگیربکس صنعتی، و تعمیر گیربکس صنعتی نیز فعالیت دارد.

تعیین هد پمپ آتش نشانی

ارتفاع فشار پمپ مورد نیاز یا فشار مورد نیاز به عوامل مختلفی از جمله اختلاف ارتفاع پمپ و مصرف کننده، طول لوله، اندازه لوله، اتصالات مورد استفاده در مسیر و غیره بستگی دارد. مهمترین عامل در افزایش ارتفاع پمپ مورد نیاز موقعیت پمپ است.

اگر پمپ در بالای ساختمان قرار گیرد، واضح و آشکار است. واضح است که ارتفاع مورد نیاز برای حفظ فشار آب سیستم اطفای حریق بسیار کم خواهد بود. و هر چه ارتفاع یا فشار مورد نیاز کمتر باشد. به طور طبیعی، پمپ مورد نیاز شما ارزان تر خواهد بود. یکی دیگر از مزایای قرار دادن پمپ در بالاترین نقطه ساختمان این است که می تواند فشار جاذبه را در صورت روشن نشدن پمپ به هر دلیلی حفظ کند.

سخن پایانی در مورد پمپ آتش نشانی

در این مطلب سعی کردیم تا راهنمای انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی و نکات ایمنی را بررسی کنیم. اگر قصد دارید بهترین بوستر پمپ آتش نشانی را خریداری نمایید توصیه می شود به مراکز معتبر تولید کننده آن مراجعه کنید. نیروموتور سال های زیادی است که در زمینه تولید و عرضه این محصول فعالیت دارد.

هنگام انتخاب پمپ آتش نشانی باید به چه نکاتی دقت کرد؟

هنگام خرید و انتخاب پمپ آتش نشانی باید موارد بساری را در نظر داشت که در این مقاله به بررسی تمام این موارد پرداخته ایم.

بوستر پمپ آتش نشانی در چه مواردی مورد استفاده قرار می گیرد؟

در صورتی که میزان خروجی و فشار خروجی آب از پمپ های آتش نشانی کم باشد از بوستر پمپ آتش نشانی کمک می گیرند.

چقدر از این مقاله راضی بودید؟

به این مقاله رای دهید!

میانگین آرا 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا کنون امتیازی داده نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.